Hotelli Keurusselkä on perinteikäs lomahotellipaikka, jonka historia ulottuu aina 1940-luvulle asti. Alueella on kaksi hotellirakennusta, vuonna 1972 rakennettu Päähotelli sekä vuonna 1949 valmistunut Lomahotelli. Hotellialue käsittää noin 10,8 hehtaarin maa-alueen, jolla on rantaviivaa yli 700 metriä. Rakennuskannalla on maisemallisesti ja paikallishistoriallisesti merkittäviä arvoja.
 
Myyjänä on Hotelli Keurusselän viime vuodet omistanut Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.”Olemme erittäin tyytyväisiä, että perinteikkään hotellikiinteistön omistajaksi löytyy vakaa paikallinen toimija”, sanoo Elon kiinteistösijoitusjohtaja Kati Kniivilä.

Elon neuvonantajana myyntiprosessissa on toiminut kiinteistöalan asiantuntijayritys Realtrust Oy. ”On hienoa, että hotellitoiminta käynnistyy taas ja vahvistaa Keuruun elinvoimaa. Uskon, että Keulink Kiinteistön omistamana alueen potentiaalia onnistutaan hyödyntämään tehokkaasti”, toteaa toimitusjohtaja Juha Takala Realtrust Oy:stä.

Keuruun kaupunginjohtaja Hannu Mars pitää nyt tehtävää kauppaa ja sopimusta merkittävänä Keuruun matkailulle. ”Keuruu on valmis ottamaan kesän matkailijat vastaan tulevana kesänä, ja uskomme että kotimaan matkailu elpyy nopeammin kuin ulkomaan matkailu”, arvioi Hannu Mars.

Keulink Kiinteistöt Oy on Keuruun kaupungin kokonaan omistama kiinteistöyhtiö. Yhtiön tavoitteena on edistää Keuruun elinkeinoelämää ja monipuolistaa sen tuotantorakennetta auttamalla yrityksiä niiden toimintaan soveltuvien toimitilojen hankinnassa.

Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo on suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen.  hankinnassa.

Realtrust Oy tarjoaa laaja-alaista ja riippumatonta kiinteistöosaamista kiinteistöomistajille, rakennusliikkeille sekä toimitilojen käyttäjäyrityksille. Yhtiön palvelut ja kokemus kattaa liike- ja toimitilat, asunnot ja hoivakodit, julkishallinnon kiinteistöt sekä tonttialueet.