Realtrust Oy toimi Jyväskylän Kolmikulman omistajan neuvonantajana uuden pysäköintioperaattorin kilpailutuksessa. Jyväskylän suurimpiin pysäköintitaloihin lukeutuvan Kolmikulman pysäköintitiloissa toimii operaattorina 1.9. alkaen Aimo Park. Tiloissa on yhteensä yli 600 autopaikkaa.

Agore Kiinteistöjen omistamassa ja Trevian Asset Management Oy:n hallinnoimassa Kolmikulman kiinteistössä aloittaa uusi pysäköintioperaattori 1.9. alkaen. Realtrust toimi Trevianin kaupallisena neuvonantajana Kolmikulman pysäköintioperaattorin valintaprosessissa. Realtrustin tehtävänä oli kartoittaa potentiaalisia operaattoreita, laatia sopimusaineisto ja käydä sopimusneuvottelu yhteistyössä omistajan kanssa. Realtrust toimii Kolmikulmassa kaupallisena konsulttina liike- ja toimistotilojen vuokrauksessa.

”Kolmikulma on oikea kävelykadun kruunu ja yksi sen vahvuus on helppo pysäköinti. Jatkossa vastuun pysäköintipalveluista ottaa Suomen suurin pysäköintioperaattori Aimo Park. Aimo Parkin laajentuminen Jyväskylän seudulle tuo alueella autoileville myös uusia pysäköintiin liittyviä palveluita”, kertoo Trevianin Asset Manager Janne Toikka.

Kolmikulman kiinteistössä on nimekkäitä toimisto- ja liiketilojen käyttäjiä, kuten S-market ja Tietoakseli. Kiinteistön vuokratilojen kokonaisvuokra-ala on yli 15 500 m2. Kolmikulman kehittyminen nykyaikaiseksi toimisto- ja liiketilakokonaisuudeksi ja pysäköintitaloksi käynnistyi jo vuonna 1928, kun Keski-Suomen Sähköliike rakennutti paikalle kaksikerroksisen pienehkön toimitilan käyttöönsä. Yhtiö laajensi myöhemmin tilojaan ja toimintaansa eri vuosikymmeninä Are Oy:n nimellä.

Kolmikulman vapaiden toimitilojen kysyntä on vilkasta. Realtrustin toimitusjohtaja Juha Takala uskoo Kolmikulman vetovoiman lisääntyvän entisestään. -Toimistotilojen kysyntä painottuu Jyväskylän keskustaan. Myös liiketiloja tarvitaan entistä enemmän asukkaiden palveluihin täydennysrakentamisen seurauksena. Aimo Parkin myötä tulee uusia palveluita pysäköintiin, mikä osaltaan lisää Kolmikulman tilojen vetovoimaa.

Lisätiedot: Juha Takala Toimitusjohtaja Realtrust Oy, 050 574 8434

Realtrust Oy tarjoaa laaja-alaista ja riippumatonta kiinteistöosaamista kiinteistöomistajille, rakennusliikkeille sekä toimitilojen käyttäjäyrityksille. Yhtiön palvelut ja kokemus kattaa liike- ja toimitilat, asunnot ja hoivakodit, julkishallinnon kiinteistöt sekä tonttialueet.