Kuntokeskus Liikku avaa uuden kuntokeskuksen Jyväskylän Kolmikulmassa

Jyväskylän keskustassa sijaitsevan Kolmikulman palvelut monipuolistuvat kunnolla, kun Kuntokeskus Liikku avaa uuden, yli 1000 m² kuntokeskuksen kiinteistön 1. kerrokseen S-Marketin viereen. Rakennustyöt alkavat kesän jälkeen ja tavoitteena on pitää avajaisia loppuvuodesta.

”Kolmikulmassa on paljon toimistotyöntekijöitä, jotka ovat mielissään uudesta kuntokeskuksesta”, sanoo Kolmikulmasta vastaava Asset Manager Janne Toikka Trevianilta.

Toikka toivottaa uuden kuntokeskuksen tervetulleeksi Kolmikulmaan ja uskoo, että Kolmikulman lähellä liikkuu paljon muitakin ihmisiä, jotka käyttävät mielellään uuden kuntokeskuksen palveluita.

”Kolmikulmaan on toivottu lisää palveluita ja tämä on oikea napakymppi.”

Kuntokeskus Liikku Oy on voimakkaasti kasvava, täysin kotimainen kuntokeskusketju. Korkealaatuisten tilojen ja erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi konseptiin kuuluvat helppo nettipohjainen asiointi ja ammattimaiset valmennuspalvelut. Toimipisteitä on 41 ympäri Suomen. Vuodesta 2016 alkaen Kuntokeskus Liikku on ollut osa kotimaista terveys- ja hyvinvointikonserni Cor Groupia.

”Meistä on mahtava avata toinen Kuntokeskus Liikku Jyväskylään. Jyväskylässä on jo ennestään Suomen suurin Liikku, ja olemme erittäin iloisia, kun saamme pian tarjota erinomaiset treenipuitteet uusille treenaajille Kolmikulman raikkaissa, väljissä ja sijainniltaan loistavissa tiloissa”, Kuntokeskus Liikun perustaja ja toimitusjohtaja Johanna Riihijärvi toteaa.

Kolmikulmassa kaupallisena konsulttina toimiva Realtrust Oy avusti Treviania Liikun vuokrausprosessissa. ”Kolmikulmasta on kehittymässä tavoitteen mukaisesti palveleva työympäristö, jossa työntekijöille on tarjolla laadukkaat ravinto- ja hyvinvointipalvelut saman katon alla. Uskon, että yritysten halu sijoittua Kolmikulman tiloihin lisääntyy entisestään”, arvioi Realtrustin toimitusjohtaja Juha Takala.