Realtrust toimi myyjän neuvonantajana, kun ruotsalainen kiinteistösijoitusyhtiö AB SAGAX myi kolme business park -tyyppistä toimistokiinteistöä Jyväskylässä. Kiinteistöt osti Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj. Jyväskylän keskustan tuntumassa sijaitsevien rakennusten vuokra-ala on yhteensä noin 6 300 m2.

Kaupan kohteena olevat kiinteistöt tunnetaan nimillä Voimala, Ahlman ja Leipomo. Kiinteistöjen tilat ja palvelut soveltuvat erityisesti pk-sektorin kasvuyrityksille. Toimistojen käyttäjille on tarjolla toimiva palvelukonsepti, joka vastaa yritysten nykyaikaisiin tarpeisiin Jyväskylässä. Kiinteistöjen velaton kauppahinta oli 4 100 000 euroa.

Myynti on osa normaalia omistustemme allokointia, jossa myimme ei-strategisia toimistokohteita vapauttaen resursseja Sagaxin strategian mukaisiin teollisuuden ja logistiikka-alan kiinteistöihin. Jatkamme muutoin toimintaamme Jyväskylässä kuten tähänkin asti toteaa AB SAGAXin Senior Business Developer Jaakko Järvinen

Realtrustin toimitusjohtaja Juha Takalasta oli hienoa avustaa laadukkaiden toimistokohteiden myyntiprosessissa. – Etenemistä auttoi sopijapuolten hyvä toimitilaosaaminen sekä kiinteistöjen hyvä kunto ja valmis palvelukonsepti, hän toteaa. Jyväskylässä toimitilamarkkinassa on hyvä vire. Vuokratilojen tilakysyntä on jopa vahvaa, Juha Takala jatkaa.

Lisätiedot: Juha Takala Toimitusjohtaja Realtrust Oy, 050 574 8434
Businesspark-kotisivut Voimala ja Leipomo

Myytyjen kiinteistöjen kuvat

Leipomo kiinteistö Jyväskylän Harju

Voimala Jyväskylän Harju

Ahlman kiinteistö Jyväskylän Mattilanniemi

Realtrust Oy tarjoaa laaja-alaista ja riippumatonta kiinteistöosaamista kiinteistöomistajille, rakennusliikkeille sekä toimitilojen käyttäjäyrityksille. Yhtiön palvelut ja kokemus kattaa liike- ja toimitilat, asunnot ja hoivakodit, julkishallinnon kiinteistöt sekä tonttialueet.